Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (3.63 secunde)
Dupa ce a preluat Banca Comerciala Romana (BCR), Erste Bank este interesata sa cumpere si actiunile detinute de angajatii bancii romanesti si de societatile de investitii.
Incepand de ieri si pana la 24 noiembrie, grupul austriac Erste Bank cumpara titlurile actulilor angajati si ale fostilor salariati ai BCR.
Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volksbank Romania si Banca Transilvania au batut, in secret, palma in privinta comisioanelor pe care urmau sa le aplice tranzactiilor financiare inca din primavara acestui an, iar cazul a ajuns in atentia Consiliului Concurentei din luna martie.
Doha Bank, cea de-a cincea banca din Qatar dupa cota de piata, isi va deschide o reprezentanta in Romania in maximum trei luni, potrivit Dow Jones Newswire.
Opt banci acorda astfel de creditePrintre bancile care acorda astfel de credite fac parte, potrivit www.finzoom.ro, Alpha Bank, UniCredit-Tiriac, Banca Româneasca, Bancpost, BCR si ING Bank.
Erste Bank, actionarul majoritar al Bancii Comerciale Romane (BCR), va putea sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a emis un atestat prin care confirma ca banca austriaca indeplineste cerintele legale pentru aceasta operatiune.
Barings Bank, vanduta pe o lira sterlina AŽn 1995, traderul Nick Leeson a provocat o pierdere de 850 de milioane de lire sterline (aproximativ 1,3 miliarde de dolari) bancii Barings, pentru care lucra in acel moment in Singapore.
Cei care vor hotari sa-si lase banii in grija bancherilor, intr-un depozit in lei, se vor bucura de dobanzi cuprinse intre 3,5% la ABN Amro si 10% la Garanti Bank. ... La Garanti Bank suma minima este de doar 200 de lei.
va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanta, incepand cu ora 19.00 ceremonia de deschidere oficiala a "Sports Panorama", se arata intr-un comunicat de presa al Alpha Bank.
In aceeasi zi, intre orele intre 11:00-11:30, va avea loc un upgrade al sistemului de carduri al UniCredit Tiriac Bank.Astfel, intre orele 00:00-00:30 si 10:00-10:30 nu se vor putea efectua tranzactii cu cardurile altor banci in reteaua BCR si cu cardurile BCR in retelele altor banci.
Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online. Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Doljenii care doresc detalii cu privire la fondurilor europene si la modalitatea de obtinere a prefinantarii si cofinantarii o pot face la CEC Bank, sucursala Craiova.
La licitatia organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au depus oferte patru banci, respectiv Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, BCR si Banc Post.
Banca austriaca Raiffeisen Bank nu a cunoscut nici o schimbare in urma informatiilor vehiculate in presa, potrivit carora, moneda americana are tendinta descendenta in urmatorul interval de timp.
Raiffeisen a consemnat insa cea mai mare crestere, cu o dublare a activelor (96,8%), pana la 83.004 miliarde de lei (peste doua miliarde de euro).
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank acorda bonusuri la cumparaturile pe card. ... Posesorii de carduri Raiffeisen Bank beneficiaza de o reducere de 5% din pretul total al cumparaturilor efectuate prin intermediul cardului.
Raiffeisen nu are impuneri privind venitul minim, dar... Raiffeisen Bank ofera doua variante: ... Alpha Bank, o posibila solutie Alpha a lansat de curand produsul denumit Alpha Housing Option, unic pe piata romaneasca.
Raiffeisen Bank ofera credite in lei pentru intreprinderile mici si mijlocii din localitati sub 50.000 de locuitori. ... Raiffeisen Bank ofera doua tipuri de credite KfW in lei:
Credite cu buletinul cu dobanda sub 10% Raiffeisen Bank iese in fata de Sarbatori cu doua promotii la creditele de consum si doua la carduri.
Ca efectul sa fie maxim pentru clienti, ar trebui sa se umble la ponderea ratelor in veniturile nete", au declarat surse din Raiffeisen Bank Craiova. ... "Daca s-ar desfiinta avansul cred ca ar fi si o parghie pentru cresterea preturilor", au spus surse din Raiffeisen Bank Craiova.
google-analytics.com